top of page

Програмите са насочени към постигане на вашите най-бързи и съкровени цели!

Те представляват комбинация от електронни книжки, видео материали и участие в групи за дискусии.

Тук може да изберете програмите, в които желаете да се включите.
 

ВРЕМЕ ЗА МЕН

програма за възстановяване 

след раждане

Тази програма е колекция от електронна книжка, програма с упражнения и видео материали, които говорят на всяка жена, възстановяваща се след раждане.

 

Информацията и уменията от програмата ще ви помогнат да възстановите пълноценна функция на коремните мускули и тазовото дъно, да подобрите стойката си натоварена от часовете кърмене, да добиете енергия, открадната от безсънните нощи.

 

Ще получите достъп и до група за дискусии и подкрепа! Готови ли сте? Време е за вас!

ХРАНИ СЕ ДОБРЕ, ЧУВСТВАЙ СЕ ДОБРЕ

курс от лекции за здраво тяло и тегло

 

 

В забавен онлайн формат, Галя ще ви представи четириседмичен курс, с който да научите как по-добре да разбирате тялото си, кои храни са подходящи за вас, нови начини да организирате менюто си и да подхождате към здравословни рецепти.

 

 

За ваше удобство, целия курс ще бъде доставен в пощенската ви кутия с видео линкове и текстови документи, така че да го усвоите в удобно за вас време и с подходяща скорост. 

СВЕЖ СТАРТ

С ГАЛЯ

15-мин тренировки

за всеки ден

Всеки ден може да започваш деня си с Галя - 15 минутните тренировки са подходящи за всички нива и имат за цел да въведат ежедневна практика по Ресторативно Движение. Всяка седмица в кутията си получаваш нова тренировка, с която да напредваш в заниманията.

 

- съзнателност за позиционирането на тялото през деня

- развитие на навици за естествено движение 

- ежедневна и редовна практика на движения от системата

МАЛЧОВЦИ

за деца, родители,

треньори, учители

Програмата е комбинация от електронна книжка, илюстрации и видео материали, с които да помогнете на всяко дете да се движи и чувства по-добре.

 

Тази програма е антидот на заседналия начин на живот, десерт след дълъг учебен ден, шанс да бъдем с децата си по активен и весел начин.

 

За добра стойка, за функциониращи системи и органи, за щастливо детство да кажеш "Изправи се!" не е достатъчно!

 

 

 

ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

30 дневен план с истинска храна

Програмата за пръв път стартира на български, с електронен протокол базиран на книгата The Real Food Reset, видео материали, рецепти, менюта и разбира се, подкрепата на всички, които заедно ще направят този план заедно.

 

За 30 дни ще базирате диетата си на Истинска храна, без подсладители, зърнени, пакетирани и токсични храни. За 30 дни ще се почувствате толкова добре, че няма да ви се спира...готови ли сте за Презареждане?

bottom of page