top of page

ВРЕМЕ ЗА МЕН

Създадохме тази програма за теб - за жената, която е готова да бъде във форма - да има енергия, да върне тонуса и силата на коремните мускули, да възстанови стойката си и да бъде жизнерадостна и щастлива за себе си и семейството си.

КАКВО ВКЛЮЧВА ПРОГРАМАТА?

1. 18 видео материала, комбинация от кратки лекции и упражнения

 

2. Електронна книжка:

- тренировъчна програма с корективни и естествени движения

- бонус глава за възстановяване след Секцио

-бонус глава за възстановяване при диастаза

-бонус материали за хранене по време на възстановяване

 

3. Онлайн група за дискусии

 

4. Достъп до лична комуникация с Галя за 30 дни

ВИЖ КАКВО МИСЛЯТ ДРУГИ ЗА ПРОГРАМАТА

"Следя работата на Галя от 10-на години, а се познавам и работя с нея дистанционно от повече от 8 години. Страхотно харесвам, че не спира да се развива, винаги търси и усвоява нови знания, с които да помага на клиентите си, да ги учи и вдъхновява. Двете с нея ме възстановявахме от една бременност преди малко повече от 4 години и от нечовешки хронични болки в кръста в следствие на внушителна дискова херния, които след раждането ескалираха до ежемесечни кризи с приковаване към леглото дни наред. Търпеливо ме учи да подреждам тялото си, учи ме да ходя и да се усуквам, разкриваше ми магията на Ресторативното Движение. 

 

Какво харесвам в програмата Време за мен: адресира всички чуденки, които има една жена след раждането - умората, нуждата от време за себе си, себе-приемането на "новото" тяло и по-точно работата, която следва да се свърши, за да се стигне до приемане и обичане на "новото" тяло, физическо натоварване , но и осъзнаването, че то не трябва да е реално 'натоварване', а повече раздвижване, чудесни насоки за справяне със стреса чрез кратки дихателни практики. Не мога да не отбележа, че Галя е помислила и за малкото свободно време на новите мами и е написала едно прекрасно синтезирано книжле и програма с добри идеи как да се вмъкнат практиките в натоварения график."

 

Милена Михайлова

" Програмата е едновременно мъдра и лека.

 

През цялото време се опитвах да се върна назад във времето и да я чета сякаш я чета след двете си раждания.  След първото раждане щеше да ме спаси. А след второто мисля, че пак щях да бързам.  Според мен, когато имаш болка и проблем с движението си по-склонен да проявяваш мъдрост. Мен това ме спря накрая и ме обърна към тези неща и сега се наслаждавам на това да се движа, да го споделям с децата и тренировките (лицеви, клякания и висене на халките у дома) да са само нашите малки игри.

 

Не вярвах, че ще дойде това време, не знаех, че ще дойде и аз ще съм даже по-добра версия на себе си. Не изпитвам гордост, а дълбока благодарност за живота си, за децата, семейството и тялото. Започнах да готвя повече сама. Всичко това, като махнах напрежението да трябва да тренирам и то да е тежко и много редовно. Сега тренирам да съм друг човек с други навици.

 

Много ми хареса книжката, дано повече хора се спрат навреме не от болка, а от книжката ти Гале! Дано могат да погледнат този забързан и изискващ свят различно. Благодаря ти, че си част от живота ми! Прекрасна програма!

 

Милена Иванова

" Галя не принизява жената до плосък корем и стегнати бедра. Тя знае, че човек не живее само с това как изглежда, а с това как се чувства. Че много често зад плоския корем и хубавата визия, се крият много болежки, дискомфорт и вик за нужда от внимание, грижа и време за себе си. Галя ни учи, че за да постигнем промяната, имаме нужда да познаваме и приемаме тялото си, а визията сама ще последва.

 

Галя не ни насърчава да работим смао върху външността. При нея промяната започва отвътре навън – тя ни предлага инструментите, чрез които да се погрижим тялото ни да започне да функционира правилно. Визията е отражение на това, което се случва вътре в нас.

Галя ни помага да си поставим правилната цел, очертава ни пътя, а после дружелюбно ни подава ръка и ни превежда през него. Повечето жени си поставят грешна цел – само да изглеждат по определен начин след бременността. Цел, която ни превежда през трънливи пътища и ни оставя още по-наранени, разочаровани и обезкуражени.

 

Във „Време за мен”, Галя ни помага да осъзнаем, че най-важната цел е да се чувстваме по-добре – а това да изглеждаме по определен начин е просто съпътстващ атрибут на цялостната промяна, която постигаме. 

 

„Време за мен” не е само суха теория и повърхностни съвети. Това е програма, която съчетава практични съвети, видео материали и вдъновяващи истории. Наръчник за това как да приемем себе си, а после да се променим, за да бъдем жената, в чието тяло се чувстваме уверени, силни и можещи."

 

Инес Субашка

 

 

bottom of page