top of page

Твоето тяло е твоят дом. Ние се грижим той да е най-добрият дом за теб.

Ние сме Галя и Гергана – създатели на платформата MOVEWELL – училище за здраве и движение. Нашата мисия е да ви помогнем да се движите повече и по-добре - за да може да правите това, което обичате с всяка клетка!

 

Галя е идеолог и преподавател, а Гери експертът по комуникации. 

 

С MOVEWELL BG всеки, който има компютър пред себе си може да се пренесе в залата на Галя. Забързаното ежедневие не винаги ви позволява да организирате навиците си така, че да бъдете здрави, работоспособни и креативни. 

 

Галя прави това вместо вас – с нея може да тренирате 15 минути всяка сутрин, да научите повече за конкретен проблем, като например болките в кръста, или да усъвършенствате своя хранителен режим. 

РЕСТОРАТИВНО ДВИЖЕНИЕ ЗА ВСЕКИ

Ресторативно Движение е холистична система за поддържане на здравето

на всички органи и системи. Преоткрийте тонус, сила и здраве чрез

упражнения за подравняване на цялото тяло.

НИЕ ВЯРВАМЕ

Всяко човешко тяло има нужда от движение.

Движението е незаменима храна за всички тъкани и органи.

Съвременната среда бавно унищожава способността ни да се движим.

Без движение няма щастие.

Естествените човешки движения се тренират и култивират с ежедневна практика и съзнателност, у дома и в природата.

Галя Дензел - идеолог и преподавател на платформата. Галя е специалист по Ресторативно Движение и практикува в своето уютно студио в Южна Калифорния.

 

Тя е преподавател в майсторската програма на Института за Ресторативно Движение и участва в обучението на стотици нови преподаватели всяка година.

 

Галя е мозъка и сърцето на MOVEWELLBG. Тя държи ключа към познанието и съдържанието на уебинарите. Нейна задача е изборът на теми,  подготовката им, изнасянето на уебинарите, както и модерирането на частта „Въпроси и отговори“ в края на всяка онлайн среща.  Галя поддържа ''здравия'' интерес на участниците и с информация и факти в социалните мрежи.

 

Обича да тича боса по пясък, да преподава страстно и да поглъща учебници с неутолим глад. Пътува много, снима залези с телефон. Повече за нейните проекти и книги тук.

Гергана е властелинът на комуникациите. И така вече повече от 15 години. Може да бъде открита на 2 телефона, 4 имейла, 2 ФБ профила/страници/, twitter & linkedin акаунти и разбира се в окото на редица интересни градски събития.

 

Гергана се грижи за всичко свързано с организацията и комуникацията покрай MOVEWELL BG уебинарите- записвания, регистрации, парични преводи, покани за участие, пропуснати участия, промоции, новини и т.н.

 

Ангел-хранител на участниците и лекторите, тя е и домакин/модератор и на уебинарите на живо – „посреща“ участниците, събира въпросите, подсигурява техните отговори от Галя и се грижи за всички технически аспекти на провеждането на онлайн срещите. 

 

Ако искате презентация на пълната програма за Ресторативно Движение и план за обучение на вашата фирма, Гергана е вашият човек.

 

 

В MOVEWELLBG OБИЧАМЕ...

...боси крака по тревата, минималистични обувки, търкаляне по пода, висене по дървета и каси на врати, разтягане в офиса, разходки в обедната почивка, дълги преходи в планината, вкусна истинска храна, рециклиране, фермерски пазари, кучета, музика, морския бряг.

 

Казваме “не” на: високите обувки, тесните дрехи, гълтането на корема за да изглеждаме слаби, седенето на стол в една позиция, изкуствената храна, лошите мисли, работата до припадък, лишенията, геройствата...

 

Казваме "да" на дълбокото и смислено приятелство с тялото, чуването на неговите мъдри сигнали, сближаването с хора, които вярват, че да бъдеш себе си отвън и отвътре означава да полагаш грижа, да бъдеш съзнателен и да бъдеш разбиращ както към другите, така и към себе си. 

bottom of page