top of page

Добре дошли в новата платформа

Като всяко нещо и техниката има две страни - от една страна комуникацията ни чрез уебинари улеснява - можем да планираме кога да сме заедно, да ги запишем, да имате възможност да задавате въпроси, от друга страна всяко технологично решение има и тъмна страна. В нашия случай платформата, която хостваше уебинарите беше продадена. Оставиха ни три месеца през които успяхме да свалим всички видео материали, слайдове и форми и да запазим трите години работа. Всяко зло за добро, това пък ни доведе до новата ни платформа, където миналите уебинари са организирани подредено и ясно, всеки с видео част и слайдове, които може да ползвате от компютър, таблет или телефон.

Какво означава това, ако вече сте закупили уебинари или програми?

Още през Септември поканихме всички, които са си закупили уебинари да се регистрират в новата платформа и да ни изпратят мейл с уебинарите, които притежават, за да ги активираме. Ако все още не сте го направили, може да се регистрирате тук.

Изпратете ни мейл на movewellbg@gmail.com, заедно с уебинарите, които искате да активираме от стария ви профил и до 48 часа ще ги имате в профила си удобни за достъп като в 21 век. ;)

Какво означава това за нови ученици?

Означава, че новата платформа е лесна за навигиране и ползване и се радваме, че сте тук в технологично по-благоприятно време за movewellbg.

Мина доста дълъг период на изясняване как ще продължим напред - с видео материали, с уебинари, с програми. На финала сме с изясняването на новите идеи и обещаваме нови начини да практикувате Ресторативно Движение / Nutritious Movement през 2018.


Избрано за вас от Галя
Последни публикации
Архив
Търси по тагове
No tags yet.
Мрежувай с нас
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page