top of page

Програма "Време за мен"

"Време за мен" е рожба на дългогодишна работа с жените, които ми се довериха да преминем заедно през един нов сезон - там където най-съкровените им мечти срещат нови предизвикателства.

Как по-добре да се грижа за себе си? Кога да намеря време? Защо постоянно съм изнервена? Кога мога да започна с упражнения? Каква диета да спазвам, за да вляза във форма?

На всички тези въпроси и много други съм отговорила с електронна книжка, видео материали с упражнения и лекции, практики за регулиране на стреса, съвети за качествен сън и почивка.

Няколко седмици преди официалния старт на "Време за мен" говорих с моята приятелка и колежка Милена Иванова - тя е не само прекрасен човек, но и отдаден спортист и майка на 2 чудесни момчета. С Милена заедно сме минали през много неща, от спорт по време на бременност, до възстановяване от наранявания, но най-вече вървим един общ път на разбиране на тялото. В това видео с Миленка си говорим за нейната история, възстановяването след двете раждания и как мъдрите сигнали на тялото рано или късно правят и нас самите по-мъдри! Приятно слушане!

Вижте и какво мислят няколко от участниците в програмата за съдържанието и материала в нея!

"Следя работата на Галя от 10-на години, а се познавам и работя с нея дистанционно от повече от 8 години. Страхотно харесвам, че не спира да се развива, винаги търси и усвоява нови знания, с които да помага на клиентите си, да ги учи и вдъхновява. Двете с нея ме възстановявахме от една бременност преди малко повече от 4 години и от нечовешки хронични болки в кръста в следствие на внушителна дискова херния, които след раждането ескалираха до ежемесечни кризи с приковаване към леглото дни наред. Търпеливо ме учи да подреждам тялото си, учи ме да ходя и да се усуквам, разкриваше ми магията на Ресторативното Движение.

Какво харесвам в програмата Време за мен: адресира всички чуденки, които има една жена след раждането - умората, нуждата от време за себе си, себе-приемането на "новото" тяло и по-точно работата, която следва да се свърши, за да се стигне до приемане и обичане на "новото" тяло, физическо натоварване , но и осъзнаването, че то не трябва да е реално 'натоварване', а повече раздвижване, чудесни насоки за справяне със стреса чрез кратки дихателни практики. Не мога да не отбележа, че Галя е помислила и за малкото свободно време на новите мами и е написала едно прекрасно синтезирано книжле и програма с добри идеи как да се вмъкнат практиките в натоварения график."

Милена Михайлова

" Галя не принизява жената до плосък корем и стегнати бедра. Тя знае, че човек не живее само с това как изглежда, а с това как се чувства. Че много често зад плоския корем и хубавата визия, се крият много болежки, дискомфорт и вик за нужда от внимание, грижа и време за себе си. Галя ни учи, че за да постигнем промяната, имаме нужда да познаваме и приемаме тялото си, а визията сама ще последва.

Галя не ни насърчава да работим смао върху външността. При нея промяната започва отвътре навън – тя ни предлага инструментите, чрез които да се погрижим тялото ни да започне да функционира правилно. Визията е отражение на това, което се случва вътре в нас.

Галя ни помага да си поставим правилната цел, очертава ни пътя, а после дружелюбно ни подава ръка и ни превежда през него. Повечето жени си поставят грешна цел – само да изглеждат по определен начин след бременността. Цел, която ни превежда през трънливи пътища и ни оставя още по-наранени, разочаровани и обезкуражени.

Във „Време за мен”, Галя ни помага да осъзнаем, че най-важната цел е да се чувстваме по-добре – а това да изглеждаме по определен начин е просто съпътстващ атрибут на цялостната промяна, която постигаме.

„Време за мен” не е само суха теория и повърхностни съвети. Това е програма, която съчетава практични съвети, видео материали и вдъновяващи истории. Наръчник за това как да приемем себе си, а после да се променим, за да бъдем жената, в чието тяло се чувстваме уверени, силни и можещи."

Инес Субашка

" Програмата е едновременно мъдра и лека.

През цялото време се опитвах да се върна назад във времето и да я чета сякаш я чета след двете си раждания. След първото раждане щеше да ме спаси. А след второто мисля, че пак щях да бързам. Според мен, когато имаш болка и проблем с движението си по-склонен да проявяваш мъдрост. Мен това ме спря накрая и ме обърна към тези неща и сега се наслаждавам на това да се движа, да го споделям с децата и тренировките (лицеви, клякания и висене на халките у дома) да са само нашите малки игри.

Не вярвах, че ще дойде това време, не знаех, че ще дойде и аз ще съм даже по-добра версия на себе си. Не изпитвам гордост, а дълбока благодарност за живота си, за децата, семейството и тялото. Започнах да готвя повече сама. Всичко това, като махнах напрежението да трябва да тренирам и то да е тежко и много редовно. Сега тренирам да съм друг човек с други навици.

Много ми хареса книжката, дано повече хора се спрат навреме не от болка, а от книжката ти Гале! Дано могат да погледнат този забързан и изискващ свят различно. Благодаря ти, че си част от живота ми! Прекрасна програма! "

Милена Иванова

Избрано за вас от Галя
Последни публикации
Архив
Търси по тагове
No tags yet.
Мрежувай с нас
  • Facebook Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page